17 Ekim 2013 Perşembe

Jupiter Macerası Europa Report Film Tanıtımı

Jupiter Macerası Europa Report Film Tanıtımı

Jupiter Macerası Film Afişi
Jupiter Macerası Europa Report Film Tanıtımı

Film 2 Ağustos 2013 ABD de vizyona girmiş olan Bilim Kurgu,Gerilim konulu Dili İngilizce olan 90 dakikalık bir filmdir.

Filmin İMDB puanı ise: 6,5 13 bin 592 kişi oy kullanmış.

Filmin Konusuna gelecek olursak: 

Film,dünya dışında yaşamlar aramak için  Jüpiter’in Europa uydusuna giden 6 astrnotun başından geçenleri anlatıyor.Elbette teknik arızalar ekibin peşini bırakmıyor ve Dünya yla bağlantıları kopuyor.Dahası,maalesef aradıklarını da buluyor:
Europanın buzlarla kaplı zemininin altında bir şeyler olduğu ortaya çıkıyor ama müjdeli bir haber değildir bu.Europa Report un uzay gezileri konusunda 2001 ve Moon gibi gerçekçi bir yaklaşım sergilendiği söyleniyor.
Film artık klişeleşmeye başlayan bulunmuş görüntü tarzını benimseniyor ama her şey bir belgesel gibi,açık form tekniğiyle çekilmiş.

Görüntülerin tümü uzay aracı Europa 1 in,uzay kıyafetlerinin veya astronotların kameraları tarafından çekilmiş gibi duruyor.Bu da gerçeklik hissine katkı sağlıyor.Senaryo,pek iyi eleştiriler almayan The Bleeding filmini yazıp yöneten Philip Gelatt a aittir.
Yönetmen ise İspanyol sinemasından transfer olan ve ilk ingilizce filmini çeken Sebastian Cordero.District 9 yasak bölge 9 filminden sonra hızla büyüyen Sharlto Copley e,Michael Nyqvist,Daniel Wu,Anamaria Marinca,Christian Camargo ve Karolina Wydra gibi 
adlardan oluşan bir kadro eşlik ediyor.

İyi seyirler.

Müzik:Bear McCreary

Filmin Görüntü Yönetmeni: Enrique Chediak

Firma: Wayfare Entertainment, Start Motion Pictures

Çekim yeri: Cine Magic Studios, Brooklyn, New York City, USA

Film den birkaç görüntü paylaştım.

Europa 1

Ekip





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder