26 Ekim 2013 Cumartesi

Yağmacı Grabbers Film Tanıtımı

Yağmacı Grabbers Film Tanıtımı

Yağmacı Film Afişi
Yağmacı Grabbers Film Tanıtımı


Film 23 Ocak 2012 ABD de vizyona girmiş olan Türü Komedi,Korku,Bilim Kurgu,Gerilim olan Dili İngilizce 94 dakikalık bir filmdir.

Filmin İMDB puanı ise: 6,1 6bin oy kullanılmıştır.

Filmin Konusuna gelecek olursak:


Alkolik düşkünü bir aynasız ve kitaba göre davranan kuralcı bir detektif bir balıkçı kasabasına uzaylı istilacılardan korumak için bir araya gelirler ve korku komedi filminde kasabalalıların iştahını sönlendiren sıra dışı bir yol bulurlar.

Erin Island kasabalıların geçimlerini denizden sağladıkları bir kuruluştur.İrlanda sahilinden bir hayli uzakta olan bu kuruluş,herkesin birbirini tanıdığı bir yerdir.Kasabalı balıkçılar arkalarında iz bırakmadam kaybolmaya başlayınca ve 
balina ölüleri kıyıya vurmaya başlayınca,Alkolik düşkünü aynasız Ciaran O Shea araştırma zamanının geldiğini anlar ve işe koyulur.

Şehirden gelen bir detektif olan Lisa Nolan ile birlikte yerel sularda kötü bir şey gizlendiğini ve bu şeyin giderek büyüdüğü içlerine doğar.Şüpheleri bir ıstakozcu kıyıya ağa takılmış muamma bir canavarla geldiğinde şüpheleri doğrulanır.
Evren dışı bu avcı canavarların içkiden nefret ettiklerini öğrenen kasabalılar bir yandan da bu istilacılarla savaşırken bir yandan da sürekli alkol tüketmeye çalışır.

İyi Seyirler Bol Keyifler.

Filmin Yönetmeni: Jon Wright

Filmin Senaryosu: Kevin Lehane

Filmin Müziği: Christian Henson

Filmin Görüntü Yönetmeni: Trevor Forrest

Filmin Yapımcıları: Robert Bevan, Tracy Brimm, David Collins

Firmalar: Forward Films, High Treason Productions, Irish Film Board

Aldığı Ödüller: 3 ödül ve 1 adaylık

Çekim Yeri: Belfast, County Antrim, Northern Ireland, UK



Film den birkaç görüntü paylaştım bakınız.

Kıyıya Vuran Ölü Balinalar

Detektif ve Polis

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder